Въпроси

1. Какво е теглото на миникараваната?
Стандартната Caretta 1500 тежи само 445кг., а моделът Cargo е дори по-лек – 325кг. И двата модела могат да се теглят от стандартна лека кола. Въпреки че Off-road варианта се нуждае от малко повече височина, тъй като е с по-големи колела и шаси, той също тежи само 560кг. Малкото тегло е голям бонус за всичките ни модели – те се теглят и маневрират лесно, без да пресушават резервоара на Вашия автомобил.
2. Каква мощност трябва да има автомобилът ми?
Повечето четирицилиндрови двигатели ще свършат работа – не е нужно да притежавате по-мощен автомобил.
3. Мога ли да застраховам миникараваната си?
Да, можете да направите застраховка Каско за Вашата миникаравана.
4. Нужна ли ми е друга специална застраховка?
На територията на България и в повечето държави от ЕС застраховката на теглещото превозно средство покрива и миникараваната, така че не се нуждаете от специална застраховка.
5. Нужен ли ми е специален лиценз / по-висока категория, за да тегля миникаравана?
Като общо правило в България и в ЕС със стандартна шофьорска книжка категория Б, можете да теглите ремарке с тегло до 750кг. В някои държави правилата може да зависят от годината, в която сте получили шофьорската си книжка, затова е най-добре да проверите съответното законодателство.
6. Има ли гаранция и къде мога да получа сервизно обслужване?
Предлагаме една година гаранция. В случай на необходимост молим да се свържете с нас.
7. Колко хора могат да спят в миникараваната?
Миникараваната е направена така, че да осигурява удобен и спокоен сън за двама души. Към нея може да се закачи тента, която да осигури допълнително пространство, когато пътуващите са повече.